ساخت دست مصنوعی Project Unicorn توسط دختر نوآور یازده ساله

جردن ریوز (Jordan Reeves) یازده ساله یک دست مصنوعی پروتزی دارد که اکلیل‌های رنگی به اطراف پراکنده می‌کند.

ساخت دست مصنوعی Project Unicorn توسط دختر نوآور یازده ساله

هنگامی که جردن به دنیا آمد یکی از دست‌های او تنها تا آرنج داشت. وضعیتی که به آن تفاوت اندام (limb difference) می‌گویند و هر ساله ۱۵۰۰ کودک در آمریکا با چنین مشکلی متولد می‌شوند. جردن یک نوآوری انجام داد و پروتز جالبی ساخت که به سرمایه‌داران شارک تنک «Shark Tank» در برنامه تلویزیونی معروف ریچل ری (Rachel Ray) ارائه کرد. وقتی او در برنامه حضور پیدا کرد گفت: «شما هرگز با وجود اکلیل‌های رنگی غمگین نمی‌شوید.» شارک تنک یک برنامه تلویزیونی زنده است که افراد عادی که می‌خواهند تجارت خود را شروع کنند ایدهٔ خود را در مقابل سرمایه‌داران که به شارک معروف هستند، معرفی می‌کنند.

جردن اهل کلمبیا است و از سن ده سالگی به ساخت و نوآوری دست مصنوعی پرداخت این دست پروتزی که اکلیل پراکنده می‌کند « Project Unicorn» نام دارد. این دستگاه از هوای فشرده استفاده می‌کند تا اکلیل‌ها را در هوا پراکنده ‌کند. او همچنین یک ابزار کوچک طراحی کرد تا به او در استفاده از مخزن دستمال کاغذی که نیاز به دو دست دارد کمک کند. این ابزار با کمک چاپ سه‌بعدی ساخته شده است.

جردن می‌داند که دست مصنوعی او در رسانه‌ها جلب توجه بسیاری کرده است. در این راستا کمپینی تشکیل داده است که از شرکت عروسک‌سازی آمریکایی (American Doll company) بخواهد عروسکی با مشکل تفاوت اندام بسازد. بنابراین دختران دچار چنین مشکل می‌توانند عروسکی شبیه به خودشان داشته باشند. برای این کمپین تا به حال حدود ۲۵۰۰۰ امضا ثبت شده است. نوآوری‌های او باعث شد تا از والت دیزنی جایزه دریافت کند و پس از آن با بازیگران نمایش موسیقایی « Finding Nemo The Musical» ملاقات کند. طبق گزارش سی‌ان‌ان (CNN) او در روز کودکان مخترع در دانشگاه نیویورک (NYU) شرکت کرد و نوآوری‌های خود با چاپ سه‌بعدی را نشان داد.

جردن می‌گوید: «شما می‌توانید هرکاری را انجام دهید تا زمانی‌که در مسیر رسیدن به آن تلاش کنید.»

منبع: Makers

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *