شرکت Holotron از یک اسکلت بیرونی برای راه رفتن در واقعیت مجازی رونمایی کرد

همزمان با مغز، بینایی و شنوایی ما نیز واقعیت مجازی را می‌پذیرد. افراد بسیاری در تلاشند تا این خیال و توهم را در دیگر حواس ما گسترش دهند و به سمت آینده‌ای حرکت می‌کنند که همه بدن ما در واقعیت مجازی حرکت و همه حواس ما آن را تجربه کند. واقعیت مجازی نقش بزرگی در زندگی دارد، هم برای بازی و سرگرمی یا آموزشی و حرفه. سامانه‌های مدرن واقعیت مجازی، واقع‌بینی و غوطه‌ور شدن را با استفاده از بینایی و شنوایی ارائه می‌دهند. پروژه‌های آزمایشگاهی و دستگاه‌هایی وجود دارد که تماس فیزیکی و مقاومت اشیا را شبیه‌سازی می‌کنند، که بیشتر هدست و دستکش واقعیت مجازی هستند. با مجله فناوری‌های توان‌افزا و پوشیدنی همراه باشید.

نخستین اسکلت بیرونی برای راه رفتن در واقعیت مجازی

اسکلت بیرونی Holotron و راه رفتن در واقعیت مجازی

شرکت آلمانی Holotron یک اسکلت بیرونی واقعیت مجازی ارائه داده است که همه بدن را می‌پوشاند. این اسکلت بیرونی به شما امکان می‌دهد همه نیروهایی را که آواتار احساس می‌کند احساس و کنترل کنید. جالب‌ترین نکته این است که این مکانیسم مقاومت، سکون و سرعتی را که در دنیای مجازی ایجاد می‌شود، در بدن ما منعکس می‌کند. به طوری که احساس می‌کنید آنجا حضور دارید.

اسکلت بیرونی شرکت Holotron از دیوار آویزان است و می‌تواند با فرد در جهات مختلف حرکت کند و همچنین قادر است در اثر تماس با اشیای دنیای مجازی نیروهای وارد بر بدن را تولید کند. این اسکلت بیرونی تشخیص می‌دهد که در کجای دنیای مجازی قرار دارید و با چه زاویه‌ای و چگونه حرکت می‌کنید.

برای کنترل آواتار، مانند حالت عادی حرکت می‌کنید، گویی آنجا هستید: پیاده‌روی می‌کنید، اسکیت بازی می‌کنید، شنا می‌کنید، می‌پرید یا پرواز می‌کنید. می‌توانید اشیا را با دست خود دستکاری کنید، وزن آنها و همه نیروهای دیگر را احساس کنید. حس‌های دیگری مانند بویایی، چشایی و دما را می‌توان به این سامانه افزود.

نخستین اسکلت بیرونی برای راه رفتن در واقعیت مجازی

ساختار سامانه واقعیت مجازی شرکت Holotron

این اسکلت بیرونی دو موتور مستقل برای هر پا دارد، یکی برای هر زانو و دو موتور دیگر برای مفصل ران. اما نسخه نهایی دارای پنج موتور برای هر پا و احتمالاً برای بازوها، دست‌ها و پشت نیز خواهد بود. مدل فعلی قادر به تکرار هر حرکت پاها و تنه در واقعیت مجازی و در لحظه است.

به طور ویژه، قسمت قابل توجهی از سکو از چوب ساخته شده است. در آینده، مهندسان قصد دارند نسخه فلزی جمع و جورتری ایجاد کنند که روی دیوار نصب نشود، بلکه روی زمین نصب شود و از سیستم تعلیق کف معلق شود.

بدیهی است که این اسکلت بیرونی، وسیله‌ای برای استفاده در خانه نیست، اما در آموزش فضانوردان برای سفر به مریخ، آموزش، کنترل ربات‌ها در محیط‌های خطرناک مانند نیروگاه‌های هسته‌ای یا آتش‌سوزی، پارک‌های تفریحی و نمایشگاه‌ها و … کاربردهای جالبی خواهد داشت.


بیشتر بخوانیم:

>> کاربرد فناوری های پوشیدنی واقعیت مجازی در افزایش تحرک بدنی

>> تجربه ی دنیای واقعی در محیط مجازی با لباس واقعیت مجازی تسلا (Teslasuit)


منبع:  holotron.com

«استفاده و بازنشر مطالب تنها با ذکر لینک منبع و نام (مجله فناوریهای توان افزا و پوشیدنی) مجاز است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *