تماشا کنید: این افراد با ذهن خود کوسه را وادار به شنا می‌کنند!

این افراد با ذهن خود کوسه را وادار به شنا می‌کنند

در این قسمت از برنامۀ Cyborg Nation، پنج تن با ذهن خود یک کوسه را وادار به شنا در هوا می‌کنند. هر بار که ابروی خود را بالا می‌برید و یا به چیزی فکر می‌کنید، سیگنال‌های الکتریکی به سرعت در مغز شما ایجاد می‌شود. الکترودهای روی سر می‌توانند این سیگنال‌ها را دریافت کرده و به یک رایانه ارسال کنند. و اگر این رایانه با یک کوسه همگام شده باشد به راحتی می‌توانید آن را وادار کنید دمش را تکان دهد!

OpenBCI شرکتی مستقر در بروکلین است که در زمینۀ فراهم کردن این به اصطلاح رابط‌های رایانه و مغز (BCI) برای همۀ کسانی که خواستار کنترل دستگاه‌ها با مغز خود هستند فعالیت می‌کند. تنظیم کردن آن بسیار ساده است: شما الکترود‌ها را به یک صفحۀ مداری کوچک تغذیه شده با باتری متصل می‌کنید تا سیگنال‌های الکتریکی بدنتان را ضبط کرده و به برنامۀ در حال اجرا روی رایانه بفرستد.

این افراد با ذهن خود کوسه را وادار به شنا می‌کنند.

OpenBCI در نخستین حضورشان در رویداد hackathon کاربردهایی سرگرم کننده از این ابداع را به نمایش می‌گذارند. در نخستین کاربرد، می‌توانید با خم کردن دست خود، یک بازوی رباتیک را حرکت دهید. در نمایش دیگر سه نفر با هم سه ربات عنکبوتی را وادار به حرکت روی میز می‌کنند. و در سومین نمایش، پنج نفر به طور مستقل به پنج دستور مجزا (شیرجه، شنا، بالا رفتن، چپ و راست) فکر می‌کنند تا یک کوسۀ بادی را در هوا کنترل کنند.

OpenBCI سخت‌افزار و نرم‌افزار این طراحی را به صورت متن‌باز روی تارنمای شرکت قرار داده‌ است و با کمی کار دستی و دسترسی به یک چاپگر سه‌بعدی، به راحتی می‌توانید با آن یک بازوی رباتیک را سرهم‌بندی و کنترل کنید.

Joel Murphy از بنیان‌گذاران OpenBCI می‌گوید: «هنگامی که سخت‌افزار و نرم‌افزار متن باز باشد و افراد بتوانند به میل خود آن را تغییر دهند، نوآوری سریع‌تر اتفاق می‌افتد». امید است هر کسی بتواند در تکامل BCI نقشی داشته باشد. همۀ لوازم مورد نیاز تنها یک برد الکتریکی، چند الکترود و اراده برای به پرواز درآوردن یک کوسه است!


>> در همین زمین بخوانید: پنج سکوی برتر انجام محاسبات فیزیولوژیک – بخش نخست 
>> در همین زمین بخوانید: پنج سکوی برتر انجام محاسبات فیزیولوژیک – بخش دوم 
>> در همین زمین بخوانید: پنج سکوی برتر انجام محاسبات فیزیولوژیک – بخش سوم 


منبع: wired.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *