حسگر هموگلوبین غیر تماسی Ember

حسگر هموگلوبین غیر تماسی Ember

هموگلوبین پروتئین جالبی در خون ماست که وظیفۀ جابجایی اکسیژن را بر عهده دارد. وجود هموگلوبین بیشتر به معنی امکان انتقال میزان بیشتری اکسیژن به ماهیچه ها، اندامها و سایر نقاط بدن است. تعجبی ندارد که ورزشکاران و به ویژه ورزشکاران رشته‌های استقامتی همیشه تلاش می‌کنند تا میزان هموگلوبین خون خود را در سطح سالمی نگه‌دارند تا امکان رساندن اکسیژن به اندامهای خود را بیشینه کنند. البته ورزشکاران می‌توانند از مزایای این روش به صورت دوپینگ نیز استفاده کنند.

حسگر هموگلوبین غیر تماسی Emberدر نمایشگاه CES امسال شرکت Cercacor Laboratories که در ایرواین کالیفرنیا مستقر است، عرضۀ محصولی را اعلام کرد که می‌تواند سطح هموگلوبین و ضربان قلب کاربر را در عرض ۹۰ ثانیه به کمک یک حسگر انگشتی اندازه‌گیری کند. این دستگاه که Ember نام دارد شباهت زیادی با دستگاه اندازه‌گیری پالسی اکسیژن خون دارد. اما بر خلاف این دستگاه، Ember دارای هشت LED است که برای اندازه‌گیری بسیار دقیق هموگلوبین به کار می‌رود. مقادیر اندازه‌گیری شده از طریق بلوتوث به یک برنامه گوشی تلفن همراه ارسال می‌شود. نرم‌افزار نمودارهای متناظر را نمایش می‌دهد و می‌تواند با ترکیب اطلاعات به دست آمده با فصل و ارتفاع محل اطلاعات بیشتری به دست دهد. بر خلاف آزمایشهای تست خون شما می‌توانید بدون هیچ گونه دردی به کمک دستگاه Ember میزان هموگلوبین خون خود را به هر تعداد و در هر کجا که بخواهید اندازه‌گیری کنید.

اگرچه دستگاه Ember به عنوان یک دستگاه صرفاً پزشکی بازاریابی نخواهد شد اما فناوری بکار رفته در آن (Masimo’s Rainbow Signal Extraction Technology) برای کاربری درمانگاهی تأیید شده و سالهاست در بیمارستانها از آن استفاده می‌شود. دستگاه Ember بیشترین فایده را برای ورزشکاران استقامتی همچون قهرمان المپیک، Jarrod Shoemaker دارد. وی تجربۀ استفاده از این دستگاه را با ما به اشتراک گذاشت. وی بیان داشت که دستگاه Ember افزون بر اینکه به وی نشان داد تمرین در ارتفاعات زیاد چگونه میزان هموگلوبین خون وی را افزایش داد، بلکه نمودارهای دوره های زمانی مختلف تمرینهای وی به او امکان می‌داد تا پیش‌بینی کند این سطح از هموگلوبین تا چه زمانی در بدن وی باقی خواهد ماند.

دستگاه Ember با قیمت پیش فروش ۴۹۹ دلار عرضه شده و از ماه مارس به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

منبع: MedGadget

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *