دریافت تأییدیه بکارگیری اسکلت خارجی درمانی Ekso GT در درمان بیماران سکتۀ مغزی

دریافت تأییدیه برای بکارگیری اسکلت خارجی درمانی Ekso GT در درمان بیماران سکتۀ مغزی

هلدینگ Ekso Bionics، که شرکتی فعال در زمینۀ اسکلت‌های بیرونی رباتیک است، اعلام کرد موفق به دریافت تأییدیۀ سازمان غذا و دارو برای عرضۀ تجاری اسکلت خارجی درمانی رباتیک Ekso GT شده است تا در درمان افراد با همی پلژی ناشی از سکته مغزی، افراد با آسیب نخاعی در سطوح T4 به L5، و افراد مبتلا به آسیبهای نخاعی در سطوح T3 تا C7 بکار گرفته شود. با توجه به برچسب دستگاه، Ekso GT نخستین اسکلت خارجی درمانی است که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای بکارگیری توسط بیماران سکتۀ مغزی تأیید می‌شود.

اسکلت خارجی درمانی Ekso GT

Ekso GT یک اسکلت خارجی درمانی رباتیک پوشیدنی است که افراد را قادر به ایستادن و راه رفتن با تحمل کامل وزن در محیطی کلینیکی می‌سازد. اسکلت بیرونی Ekso GT به همراه نرم‌افزار هوشمند Variable Assist که برای موسسه‌های توانبخشی طراحی شده است، مقدار توان تطبیقی را هر سمت از بدن فراهم می‌کند و با این کار بیمار را در روند درمان خود درگیر می‌کند. تا به امروز این دستگاه به بیماران کمک کرده است تا در بیش از ۱۱۵ موسسۀ توانبخشی در سرتاسر جهان، بیش از ۴۱ میلیون گام بردارند. Thomas Looby، مدیر اجرایی موقت Ekso Bionics می‌گوید:

«دریافت این تأییدیه نقطۀ عطفی بزرگ به سوی هدف ما در تثبیت اسکلت‌های بیرونی به عنوانی درمانی استاندارد در کلینیک‌های توانبخشی است. راهبرد ما تمرکز بر کلینیک توانبخشی با آسان‌سازی بکارگیری، تغییر سریع بین جلسه‌ها و اثر بخشی برای طیف وسیعی از بیماران بوده است. کلینیک‌هایی که از Ekso GT استفاده می‌کنند نسبت به دیگر اسکلت‌های بیرونی موجود در بازار، قادر به ارائه درمان به جمعیت بیشتری از بیماران هستند.»

دریافت تأییدیه برای بکارگیری اسکلت خارجی درمانی Ekso GT در درمان بیماران سکتۀ مغزی

هر سال، تقریباً ۳۷۵۰۰۰ نفر از آسیب‌های نخاعی و ۱۷ میلون نفر از سکتۀ مغزی در سرتاسر جهان رنج می‌برند. بیش از ۶۰ درصد نجات‌یافتگان از سکتۀ مغزی نمی‌توانند راه بروند و یا نیازمند دخالت دیگران برای راه رفتن هستند. اختلال در راه رفتن تا حد زیادی با خطرات سقوط، وابستگی، حضور محدود در فعالیت های اجتماعی و کیفیت زندگی ضعیف همراه است. بنابراین، کمک به راه رفتن در محیط‌های کلینیکی که ممکن است منجر به بازیابی راه رفتن شود، مطلوب‌ترین هدف برای نجات‌یافتگان سکتۀ مغزی در انجام توانبخشی است.

منبع: forextv.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *